2022. július 2. szombat - Ottó napja
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám

Kérelem az iskolakezdési támogatáshoz letölthető: http://rhost.dyndns.info/MyWeb/www_szendehely_hu/hirek/2019/szendehely-kerelem-iskolakezdesi-tamogatas-20190814.pdf
Iskolánk sikeresen pályázott a Waclaw Felczak Alapítvány pályázatán, és 1.896.850 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a lengyel testvériskolánk tanulóival szervezett közös magyarországi program lebonyolítására.
A negyedik osztály mézeskalácsot sütött. Ellenállhatalan illata belengte az iskolát, tökéletes karácsonyváró hangulatot teremtve. Kezük nyomán igazi remekművek készültek: szívecskék, rénszarvasok. És az íze, hmmm ...
Hétfőn reggel gyertyagyújtással emlékeztünk meg az adventi időszak kezdetéről.Az alsósok által készített adventi koszorún hétről hétre újabb gyertya jelzi majd a karácsony közeledtét.
Tisztelt Szülők, kedves Diákok!<br /> Az új tanévben az iskolabusz módosított menetrenddel közlekedik.
Idén is eredményesen szerepeltek a nyolcadikosok a Boronkay német versenyen. Gratulálunk a résztvevőknek és felkészítő tanáruknak, Ragány Évának a szép teljesítményért!
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című, HAT-17-01-2017-00713 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Bepillantás a Felvidék történelmi, tudományos és technikai örökségébe című pályázatunk az emberi erőforrások miniszterének döntése alapján 933.176 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Szendehelyi Német Nemzetiségi Általános Iskola
2640 Szendehely, Szabadság u. 2-4.
Email: iskola@sende.edu.hu Telefon: 376-166 Fax: 376-003