2020. június 4. csütörtök - Bulcsú napja
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám

János vitéz dramatizálás irodalom órán az ötödik osztályban.
Október elején a harmadikosok meglátogatták a berkenyei falumúzeumot.
Sás Károly pedagógus, zeneszerző és dalszövegíró szórakoztatta az alsósokat a Balassi Bálint Megyei Könyvtár által szervezett író-olvasó találkozón.
Iskolánk kiemelt célja az egészséges és környezettudatos életre nevelés. A VitaFutura Alapítvány meghívott előadója informatív és szórakoztató foglalkozást tartott a környezettudatosságról az ötödik osztály számára, interaktív játékokkal fűszerezve.
Már harmadik éve, idén is bekapcsolódtunk az önkéntes szemétszedő programba.30 zsák háztartási szemetet gyűjtöttünk a faluban és a patak parton, erdőszéleken.
A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idén szeptember 29-én rendezte meg az Európai Diáksport Napját, amely hazánkban idén közel ezer iskolát és háromszázezer gyereket mozgatott meg, köztük a szendehelyi iskolásokat is. Az Európai Sporthét eseménysorozat részeként zajló sportnap Európában összesen huszonhat országban zajlott, kétmillió iskolás részvételével.
A Wessling Hungary Kft. által meghirdetett "Peti és Petra köztünk"környezetvédelmi rajzpályázaton az általános iskola alsó tagozat korcsoportban Szegner Amina 4. osztályos tanulónk 1. helyezést ért el.
Szendehelyi Német Nemzetiségi Általános Iskola
2640 Szendehely, Szabadság u. 2-4.
Telefon: 376-166 Fax: 376-003