2022. július 2. szombat - Ottó napja
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám

Sás Károly pedagógus, zeneszerző és dalszövegíró szórakoztatta az alsósokat a Balassi Bálint Megyei Könyvtár által szervezett író-olvasó találkozón.
Iskolánk kiemelt célja az egészséges és környezettudatos életre nevelés. A VitaFutura Alapítvány meghívott előadója informatív és szórakoztató foglalkozást tartott a környezettudatosságról az ötödik osztály számára, interaktív játékokkal fűszerezve.
A középfokú felvételi eljárással kapcsolatban a Hivatal www.oktatas.hu honlapján megtalálható alábbi tájékoztató anyagokat ajánljuk a felvételi eljárásban részt vevő tanulók és szüleik figyelmébe:
A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idén szeptember 29-én rendezte meg az Európai Diáksport Napját, amely hazánkban idén közel ezer iskolát és háromszázezer gyereket mozgatott meg, köztük a szendehelyi iskolásokat is. Az Európai Sporthét eseménysorozat részeként zajló sportnap Európában összesen huszonhat országban zajlott, kétmillió iskolás részvételével.
A Wessling Hungary Kft. által meghirdetett "Peti és Petra köztünk"környezetvédelmi rajzpályázaton az általános iskola alsó tagozat korcsoportban Szegner Amina 4. osztályos tanulónk 1. helyezést ért el.
Tisztelt Szülők! November 14-én 16.30-18.30-ig fogadó órát tartunk.
Szendehelyi Német Nemzetiségi Általános Iskola
2640 Szendehely, Szabadság u. 2-4.
Email: iskola@sende.edu.hu Telefon: 376-166 Fax: 376-003